Gitaarles

Met zijn ruim 25 jaar ervaring in het geven van gitaarles en bandcoaching is docent Jürgen Rijkers een ouwe rot in het vak. Toch heeft hij altijd een frisse kijk op muziek en is zelf erg actief als uitvoerend musicus. De stijl van Jürgen kenmerkt zich door veelzijdigheid, zowel op akoestische gitaar als elektrisch. Naast het begeleiden van andere artiesten timmert hij zelf aan de weg als singer-songwriter, als frontman van zijn eigen rockband en ook nog als flamencogitarist. Hij studeerde jazz/lichte muziek en flamenco aan het Conservatorium van Amsterdam en behaalde zijn diploma in 1999.

Hoewel hij met kleinere kinderen graag lesmethodes hanteert, werkt hij waar het maar mogelijk is op een intuïtieve manier met zijn leerlingen; hij maakt graag contact met ze en met hun muzikale belevingswereld en speelt daar dan graag op in. Hierbij wordt gebruik gemaakt van moderne media als YouTube en Spotify of mp3-spelers/cd’s die de leerlingen zelf mee kunnen nemen naar de les.

Jürgen geeft les in het Rozetgebouw in hartje Arnhem en hanteert lesblokken van 12 weken waarin je wekelijks 20 of 30 minuten of tweewekelijks 40 minuten les krijgt. Duolessen van 30 minuten zijn in sommige gevallen na overleg met Jürgen ook mogelijk.
Een proefles is gratis, tenzij je daarna door wil, dan wordt de les in rekening gebracht.

Tarieven:
– 12 lessen van 20 minuten of 6 lessen van 40 minuten € 176,- excl. BTW
– 12 (duo)lessen van 30 minuten € 264,- excl. BTW
Onder de 21 jaar betaal je géén BTW.

Jurgen-gitaarles

 

Aanmelden voor zo’n cursus? Laat hieronder je gegevens achter!

 

Naam*

Email*

Telefoonnummer*

Geboortedatum (voor leerlingen onder 21)

Opmerkingen


Telefoon: +31 (0) 6 17 84 25 93