Gitaarles

Jurgen-gitaarles

Met zijn ruim 30 jaar ervaring in het geven van gitaarles en bandcoaching is docent Jürgen Rijkers een ouwe rot in het vak. Toch heeft hij altijd een frisse kijk op muziek en is zelf erg actief als uitvoerend musicus. De stijl van Jürgen kenmerkt zich door veelzijdigheid, zowel op akoestische gitaar als elektrisch. Naast het begeleiden van andere artiesten timmert hij zelf aan de weg als singer-songwriter, als frontman van zijn eigen rockband en ook nog als flamencogitarist. Hij studeerde jazz/lichte muziek en flamenco aan het Conservatorium van Amsterdam en behaalde zijn diploma in 1999.

Hoewel hij met kleinere kinderen soms lesmethodes hanteert, werkt hij waar het maar mogelijk is op een intuïtieve manier met zijn leerlingen; hij maakt graag contact met ze en met hun muzikale belevingswereld en speelt daar dan graag op in. Jürgen kent honderden liedjes maar je mag zeker ook zelf materiaal inbrengen om mee aan de slag te gaan.

Op maandag en donderdag geeft Jürgen les in het Rozetgebouw in hartje Arnhem en op dinsdag vanuit zijn thuisstudio in Velp-zuid. Hij hanteert lesblokken van 12 weken waarin je wekelijks 20 of 30 minuten of tweewekelijks 40 minuten les kan krijgen. Duolessen zijn in sommige gevallen na overleg ook mogelijk.

Is je interesse gewekt en wil je je inschrijven voor een cursus?
Hieronder zie je het inschrijfformulier, waarmee je je online kan inschrijven. Na de verzending krijg je zo spoedig mogelijk een reactie. Als je een proefles wilt, is het voldoende om alleen een email te sturen.